Blog

tractari auto constanta | tractari auto nonstop

Cinci asiguratori reduc tarifele RCA pentru șoferii cu vârsta de până la 25 ani

  • Scris de Administrator   
  • Marţi, 10 Martie 2015 15:06

Cinci companii de asigurare au anunțat că vor reduce tarifele pentru polițele RCA pentru șoferii tineri. După modificarea tarifelor de la începutul acestui an, șoferii cu vârste de până la 25 de ani trebuiau să plătească sume considerabile pentru polița RCA și mulți au decis să își treacă automobilul pe numele părinților sau bunicilor pentru a avea tarife mai bune. Noua modificare de preț a intrat în vigoare la 1 martie anul curent.

De la începutul lunii martie, șoferii cu vârste de până la 25 de ani vor putea achiziționa polițe RCA la prețuri mai mici. Cel puțin cinci societăți de asigurare vor practica tarife mai mici față de cele anunțate inițial pentru această categorie de vârstă. Anunțul a fost făcut în cel mai recent comunicat de presă emis de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Cele cinci companii care vor reduce tarifele RCA pentru șoferii tineri sunt City Insurance, Astra, Euroins, Generali și Allianz. Modificarea tarifelor a fost posibilă după ce ASF a permis schimbarea tarifelor pentru a doua oară în acest an.

RCA_1Șoferii cu vârste de până la 25 de ani plăteau prime de asigurare de până la cinci ori mai mari față de restul șoferilor. Conform noilor tarife, societățile de asigurări vor adopta modelul european ce implică polițe cu costuri de 2.2 ori mai mari față de restul categoriilor de vârstă. Tarifele mai mari pentru șoferii tineri sunt justificate prin riscul pe care aceștia îl prezintă. Probabilitatea ca aceștia să fie implicați într-un accident rutier este mai ridicată, statisticile arătând că aproape 40% din accidente sunt provocate de șoferii tineri, în timp ce conducătorii auto cu vârste de până la 40 de ani sunt implicați în 20% din accidente.

În urma modificărilor de tarife, societățile de asigurări nu vor înregistra pierderi, deoarece categoria de șoferi tineri nu este extrem de mare. În țara noastră, la finalul anului trecut existau aproape 50.000 de polițe RCA valabile emise pe numele unor șoferi cu vârste de până la 25 de ani. Asta înseamnă 1.5% din totalul polițelor RCA valabile la finalul anului trecut.

 

[sursa]

 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :100 RON
Greutate > 1400kg :120 RON
Greutate > 1800kg :150 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up