Blog

tractari auto constanta | tractari auto nonstop

Câteva motive pentru care acumulatorul mașinii se descarcă foarte repede

  • Scris de Administrator   
  • Duminică, 08 Martie 2015 01:03

descarcare rapida acumulatorUna dintre principalele probleme pe care anotimpul rece le scoate la iveală este funcționarea problematică pentru acumulatorul mașinii. Dacă acesta se consumă după doar câteva zile de staționare sau pornește foarte greu motorul mașinii este clar că există probleme. Mai jos vă prezentăm câteva dintre ele, pe care este foarte bine să le ai în vedere pentru ca mașina să pornească atunci când ai nevoie de ea.

Principalul motiv pentru care un acumulator auto nu mai funcționeză cum trebuie este durata sa de utilizare. După circa 4-5 ani acumulatorul poate fi deja considerat ca unul vechi, care nu mai are mult timp de funcționare. Este bine de știut și faptul că niciun acumulator nu este identic cu altul, chiar dacă sunt aceeași marcă și model, astfel încât comparația directă de viață nu este una corectă. Mașina pe care se montează acumulatorul, mediu, temperaturile, ciclul de porniri, durata pe care se circulă regulat schimbă radical timpul efectiv în care un acumulator funcționeză corect. Așadar, dacă acumulatorul este mai vechi de 4 ani și se apropie anotimpul rece trebuie să ai în vedere că acesta trebuie schimbat.

O altă cauză pentru care un acumulator nu reușește să pornească mașina după un timp de staționare este dat de consumatorii ce necesită curect atunci când mașina staționează. În mod normal, asta nu trebuie să se întâmple la o mașină fără modificări din fabrică, decât în cazul în care există un scurt circuit în sistemul electric. Alți consumatori nedoriți pot să apară de la accesoriile suplimenatare montate pe mașină, precum alarmele sau instalațiile de sonorizare. Chiar dacă acestea au funcționat ani de zile corect, umiditatea și uzura pot produce în timp un scurt circuit în segmentul electric suplimentar. Acești consumatori sunt destul de dificil de detectat și necesită inevestigații amănunțite din partea unui specialist. Dacă problema nu este rezolvată, acumulatorul se va descărca rapid de fiecare dată când mașina este oprită, iar uzura acumulatorului va crește datorită ciclurilor repetate de încărcare la care este supus.

baterie-corodataAcumulatorul mașinii – circulă regulat cu mașina și curăță bornele

Dacă un acumulator este montat pe o mașină cu care nu se circulă pentru intervale lungi de timp, reacțiile chimice din interiorul său îl vor degrada. Altfel spus, cu cât starea descărcării este mai mare, cu atât uzura se amplifică. Este bine ca măcar la fiecare două săptămâni să pornești mașina pentru a revitaliza acumulatorul.

Chiar dacă pare puțin probabil, un acumulatorul se poate uza excesiv sau consuma între două porniri din cauza bornelor corodate, care nu permit trecerea curentului și reîncarcarea acumulatorului în mers. În astfel de cazuri acumulatorul nu reușeșete să se reîncarce, chiar dacă distanța parcursă este mare. Este bine să cureți regulat bornele cu o bucată de glaspapir fin sau cu o perie de sârmă.

De reținut – la temperaturi scăzute acumulatorul este mult mai puțin eficient, ceea ce necesită o atenție specială dacă vrei să îl protejezi. Evită să conduci pe distanțe scurte, cu mulți consumatori electrici porniți.


[sursa]

 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :100 RON
Greutate > 1400kg :120 RON
Greutate > 1800kg :150 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up