Blog

tractari auto constanta | tractari auto nonstop

Câteva motive pentru care acumulatorul mașinii se descarcă foarte repede

  • Scris de Administrator   
  • Duminic─â, 08 Martie 2015 01:03

descarcare rapida acumulatorUna dintre principalele probleme pe care anotimpul rece le scoate la iveal─â este func╚Ťionarea problematic─â pentru acumulatorul ma╚Öinii. Dac─â acesta se consum─â dup─â doar c├óteva zile de sta╚Ťionare sau porne╚Öte foarte greu motorul ma╚Öinii este clar c─â exist─â probleme. Mai jos v─â prezent─âm c├óteva dintre ele, pe care este foarte bine s─â le ai ├«n vedere pentru ca ma╚Öina s─â porneasc─â atunci c├ónd ai nevoie de ea.

Principalul motiv pentru care un acumulator auto nu mai func╚Ťionez─â cum trebuie este durata sa de utilizare. Dup─â circa 4-5 ani acumulatorul poate fi deja considerat ca unul vechi, care nu mai are mult timp de func╚Ťionare. Este bine de ╚Ötiut ╚Öi faptul c─â niciun acumulator nu este identic cu altul, chiar dac─â sunt aceea╚Öi marc─â ╚Öi model, astfel ├«nc├ót compara╚Ťia direct─â de via╚Ť─â nu este una corect─â. Ma╚Öina pe care se monteaz─â acumulatorul, mediu, temperaturile, ciclul de porniri, durata pe care se circul─â regulat schimb─â radical timpul efectiv ├«n care un acumulator func╚Ťionez─â corect. A╚Öadar, dac─â acumulatorul este mai vechi de 4 ani ╚Öi se apropie anotimpul rece trebuie s─â ai ├«n vedere c─â acesta trebuie schimbat.

O alt─â cauz─â pentru care un acumulator nu reu╚Öe╚Öte s─â porneasc─â ma╚Öina dup─â un timp de sta╚Ťionare este dat de consumatorii ce necesit─â curect atunci c├ónd ma╚Öina sta╚Ťioneaz─â. ├Än mod normal, asta nu trebuie s─â se ├«nt├ómple la o ma╚Öin─â f─âr─â modific─âri din fabric─â, dec├ót ├«n cazul ├«n care exist─â un scurt circuit ├«n sistemul electric. Al╚Ťi consumatori nedori╚Ťi pot s─â apar─â de la accesoriile suplimenatare montate pe ma╚Öin─â, precum alarmele sau instala╚Ťiile de sonorizare. Chiar dac─â acestea au func╚Ťionat ani de zile corect, umiditatea ╚Öi uzura pot produce ├«n timp un scurt circuit ├«n segmentul electric suplimentar. Ace╚Öti consumatori sunt destul de dificil de detectat ╚Öi necesit─â inevestiga╚Ťii am─ânun╚Ťite din partea unui specialist. Dac─â problema nu este rezolvat─â, acumulatorul se va desc─ârca rapid de fiecare dat─â c├ónd ma╚Öina este oprit─â, iar uzura acumulatorului va cre╚Öte datorit─â ciclurilor repetate de ├«nc─ârcare la care este supus.

baterie-corodataAcumulatorul ma╚Öinii ÔÇô circul─â regulat cu ma╚Öina ╚Öi cur─â╚Ť─â bornele

Dac─â un acumulator este montat pe o ma╚Öin─â cu care nu se circul─â pentru intervale lungi de timp, reac╚Ťiile chimice din interiorul s─âu ├«l vor degrada. Altfel spus, cu c├ót starea desc─ârc─ârii este mai mare, cu at├ót uzura se amplific─â. Este bine ca m─âcar la fiecare dou─â s─âpt─âm├óni s─â porne╚Öti ma╚Öina pentru a revitaliza acumulatorul.

Chiar dac─â pare pu╚Ťin probabil, un acumulatorul se poate uza excesiv sau consuma ├«ntre dou─â porniri din cauza bornelor corodate, care nu permit trecerea curentului ╚Öi re├«ncarcarea acumulatorului ├«n mers. ├Än astfel de cazuri acumulatorul nu reu╚Öe╚Öete s─â se re├«ncarce, chiar dac─â distan╚Ťa parcurs─â este mare. Este bine s─â cure╚Ťi regulat bornele cu o bucat─â de glaspapir fin sau cu o perie de s├órm─â.

De re╚Ťinut ÔÇô la temperaturi sc─âzute acumulatorul este mult mai pu╚Ťin eficient, ceea ce necesit─â o aten╚Ťie special─â dac─â vrei s─â ├«l protejezi. Evit─â s─â conduci pe distan╚Ťe scurte, cu mul╚Ťi consumatori electrici porni╚Ťi.


[sursa]

 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :150 RON
Greutate > 1400kg :180 RON
Greutate > 1800kg :200 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up