Blog

tractari auto constanta | tractari auto nonstop

Zece sfaturi pentru a păstra mașina curată

  • Scris de Administrator   
  • Duminică, 08 Martie 2015 01:06

Chiar dacă de multe ori nu ai timpul necesar pentru a curăța mașina așa cum trebuie poți respecta câteva reguli simple care te vor ajuta să menți curățenia la interior și un aspect plăcut la exterior. Iată 10 reguli ușor de respectat.

1. Nu mânca în mașină – pe cât de simplu, pe atât de eficient. Dacă poți evita să mănânci în mașină nu vei avea nevoie să cureți resturile de mâncare, ambalajele și nu vei avea un miros neplăcut la interior.

2. Ocazional utilizează un tratament cu ceară. Aceasta va face ca exteriorul mașinii să rămână mai mult timp curat și va ajuta la spălările viitoare. Este o operațiune care, la un anumit interval de timp, merită efectuată.

3. Curăță pantofii înainte de a te urca la volan. Durează câteva secunde să cureți talpa de la pantofi sau să îi lovești între ei pentru a se scutura, în special în anotimpul rece, când există mult noroi.

4. Învață copiii să nu facă mizerie. Pare dificil, însă un copil crește așa cum este educat. Atunci când sunt în mașină, copiii fac, în general, foarte multă mizerie. Așadar, încearcă măcar să limitezi proporțille “dezastrului”.

5. Petele se curăță imediat. Nu lăsa petele de mizerie, suc sau cafea să se usuce. Dacă sunt lasate așa mai mult timp, vor fi foarte greu de scos, mai ales dacă sunt pe tapițerie sau scaune.

sfaturi mentinere masina curata6. Dacă este posibil, ține mașina în garaj. Ai lasat mașina pe stradă după ce ai spălat-o? În câteva ore este plină de praf. Așadar, dacă ai posibilitate, ține mașina în garaj, chiar dacă pierzi un minut în fiecare zi.

7. Ține în mașină un săculeț pentru gunoi. Dacă nu poți evita să aduci mâncare în mașină măcar ține sub control resturile. Așa le poți lua cu tine rapid la plecare.

8. De fiecare dată când pleci de la mașină ia ceva cu tine. Indiferent că ai ajuns acasă sau la benzinărie sigur există un pliant sau un gunoi care poate fi aruncat din mașină. Dacă le lași, se vor aduna rapid.

9. Spală interiorul mașinii dacă ai posibilitate. Nu lasă să treacă prea mult de la o spălare a interiorului la alta pentru că mizerie nu poate fi ținută sub control în mașină. Dacă tot speli mașina la exterior, mai stai câteva minute și pentru interior.

10. Este mai ușor să păstrezi curățenia dacă mașina este mereu curată. Dacă nu lași se se adune gunoaie și ai tot timpul grijă ca mașină să fie curată este mai ușor să o menții așa. Orice mizerie îți va sări repede în ochi și va fi mai ușor de curațat.

 

[sursa]

 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :150 RON
Greutate > 1400kg :180 RON
Greutate > 1800kg :200 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up