Blog

tractari auto constanta | tractari auto nonstop

Sfaturi utile despre sistemul de aer condi╚Ťionat

  • Scris de Administrator   
  • Duminic─â, 08 Martie 2015 01:08

Sistemul de aer condi╚Ťionat era, nu demult, o op╚Ťiune considerat─â de lux ├«ns─â, ├«n ultimii ani, acesta a devenit o dotare de baz─â pentru majoritatea ma╚Öinilor aflate la v├ónzare. Mai mult, pentru modelele noi, climatizarea automat─â este uneori oferit─â chiar standard. Totu╚Öi, sistemul de aer condi╚Ťionat are nevoie de ├«ntre╚Ťinere pentru a func╚Ťiona la parametri normali pentru perioade lungi de timp. Iat─â c├óteva sfaturi.

sistem de aer conditionatUnul dintre cele mai simple sfaturi care men╚Ťin sistemul de aer condi╚Ťionat ├«n stare bun─â de func╚Ťionare este acela de a porni sistemul circa 10 minute la fiecare s─âpt─âm├ón─â, deoarece freonul are ╚Öi rol de ungere. ├Än plus, interiorul ma╚Öinii nu va acumula umezeal─â ├«n exces ╚Öi astfel toate materialele vor fi protejate de uzura excesiv─â. Aceast─â opera╚Ťiune va p─âstra ╚Öi un interior lipsit de mirosuri nepl─âcute, datorate umidit─â╚Ťii din conductele sistemului.

Un alt aspect pozitiv al utiliz─ârii frecvente a sistemului de aer condi╚Ťionat este adus─â de men╚Ťinerea umidit─â╚Ťii la nivel redus, astfel ├«nc├ót pe geamuri nu se va forma acel strat care afecteaz─â vizibilitatea, ├«n special pe timp de noapte.

├Än zilele c─âlduroase, mul╚Ťi ╚Öoferi prefer─â s─â mearg─â cu geamurile u╚Öor deschise pentru a favoriza un consum de combustibil mai mic. ├Äns─â, este bine de ╚Ötiut c─â la viteze mai mari dec├ót cele specifice ora╚Öelor, un geam deschis va afecta aerodinamica semnificativ, ceea ce va face consumul s─â creasc─â. Astfel, este mai eficient s─â porni╚Ťi aerul condi╚Ťionat pentru o temperatur─â sc─âzut─â la interior. Beneficiu: zgomotul interior va fi sensibil mai mic cu geamurile ├«nchise.

Este foarte important de ╚Ötiut c─â nivelul freonului din instala╚Ťia de aer condi╚Ťionat scade cu circa 10% pe an, ceea ce se traduce printr-o eficien╚Ťa mai mic─â. De aceea, produc─âtorii de ma╚Öini recomand─â o completare a freonului la fiecare doi ani. Tot la acest interval se recomand─â ╚Öi o revizie a sistemului, ├«n special ├«nainte de anotimpul cald, c├ónd sistemul este solicitat la maximum.

Men╚Ťinerea sistemului de aer condi╚Ťionat func╚Ťional este extrem de important─â. Acesta nu are doar un rol de a cre╚Öte confortul, ci ╚Öi unul de siguran╚Ť─â, deoarece rezolv─â problema umidit─â╚Ťii care poate afecta dramatic vizibilitate pe ploaie sau ninsoare. De aceea, recomandarea noastr─â este s─â mergi regulat la un specialist pentru a verificat sistemul de aer condi╚Ťionat.

 [sursa]
 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :150 RON
Greutate > 1400kg :180 RON
Greutate > 1800kg :200 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up