Despre noi

tractari auto constanta | tractari auto nonstop


Despre DragosTransporting

Date despre companie

Dragos Transporting a fost intintata in 2008 avand ca domeniu de activitate principal, transport rutier marfa. Compania a reusit ca intr-un timp scurt sa isi castige un renume al profesionalismului si al serviciilor de inalta calitate. Datorita solicitarilor din partea clientilor multumiti, Dragos Transporting a inceput sa ofere si servicii de tractari si transport auto.
Piata transporturilor si Dragos Transporting

Numarul autovehiculelor destinate tractarilor si transportului auto a crescut intr-un ritm alert in ultimii 20 de ani. Acest lucru a facut sa apara in piata un numar mare de companii care ofera acest tip de servicii.

Incepand cu anul 2008, evolutia pietei de tractari si transport auto si-a mai pierdut din avant, dar aparitia crizei a insemnat si un benetciu pentru clienti. Companiile care ofereau servicii de calitate scazuta au inceput sa se inchida, iar cele care ofereau reale avantaje clientilor s-au facut remarcate.Intr-o piata care a cunoscut perioade de instabilitate, compania Dragos Transporting s-a facut remarcata inca de la inceput si a reusit sa ajunga intr-o pozitie fruntasa in piata de transporturi si tractari.

Tractari auto Constanta - Dragos Trans
Descriere servicii

Dragos Transporting este pentru clientii sai mai mult decat un serviciu de tractare, oferind o gama larga de alte servicii. In caz de accident, Dragos Transporting pune la dispozitie:

 • Suport complet pentru tractare;
 • Transport autoturism;
 • Asistenta Rutiera Non Stop;
 • Depanare Auto;
 • Depozitarea masinii intr-un spatiu supravegheat non stop;
 • Reduceri in functie de numarul masinilor care urmeaza sa te tractate;
 • Transport cu taxiul pentru pasageri.

Echipa specializata Dragos Transporting, tracteaza si transporta:

 • Autoturisme;
 • Motociclete;
 • Utilaje;
 • Ambarcatiuni;
 • Orice alte masini pana in 3,5 tone.

Transportul se efectueaza in conditii sigure, rapid si etcient. Pentru aceasta compania noastra foloseste echipamente de ultima generatie si masini stabile ca: Fiat Ducato, Mercedes Atego, Mercedes Sprinter.

Toate bunurile supuse transportului de catre Dragos Transporting sunt asigurate pe toata durata drumului prin Polita CMR

Angajati

In prezent compania Dragos Transporting are 5 angajati. Toti acestia au inalte cunostinte de specialitate.

Dragos Transporting a pus din totdeauna accent atat pe calitatea serviciilor, a masinilor folosite dar si a modului de interactiune cu clientii. De aceea, toti angajatii Dragos Transporting colaboreaza la cel mai inalt nivel cu clientii, solutionand problemele intr-un mod profesionist si eficient.
Referinte

Colaborarile permanente cu companii mari ca ACR, Pointer, Omniasig, Asirom si multe altele, contrma calitatea serviciilor si profesionalismul cu care Dragos Transporting lucreaza.
Tarife practicate

Dragos Transporting ofera servicii complete si profesioniste, rapid si cu dedicatie totala pentru rezolvarea problemelor, toate acestea la un pret imbatabil pe piata de tractari si transporturi auto.

Detalii complete asupra preturilor se pot gasi aici.

 

SUNA ACUM
0756-751 886

Tractari auto Constanta Facebook
Tractari Auto Constanta
IEFTIN

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

Tractari Auto Constanta
Non Stop

PROGRAM TRACTARI & DISPECERAT

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop

Tractari Auto Constanta
Seriozitate

PROMPTITUDINE

Garantam promptitudine si suport rapid nu numai in judetul Constanta ci si oriunde in tara!

Preturi tractari auto

Greutate < 1400kg :150 RON
Greutate > 1400kg :180 RON
Greutate > 1800kg :200 RON

Tractari A2

Asiguram nonstop tractari auto, depanare auto, remorcare auto, pe autostrada soarelui - A2

Tractari auto Constanta

Oriunde esti in zona or. Constanta, in maxim 1h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractari, depanare.

Performanta

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

TRACTARI AUTO CONSTANTA

 • Tractari auto non-stop;
 • Tractari auto pe platforma auto;
 • Tractari auto la preturi rezonabile;
 • Tractari auto in conditii de siguranta;
 • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
 • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
 • Transport auto, remorcari auto;
 • Tractari autoutilitare;

ASISTENTA RUTIERA CONSTANTA

Cand vorbim de tractari auto constanta vorbim de transportare de autoturisme defecte, avariate si noi cu autoplatforme specializate in Constanta si intreaga tara. Nevoile clientilor sunt variate, de la serviciile de tractari auto si remorcari pentru masina, transport masini, asistenta auto si depanare auto pana la transport utilaje si marfa, tractare si remorcare masina si asistenta rutiera cu autoplatforme performante. O astfel de firma specializata pe tractari auto Constanta va sta la dispozitie la orice ora, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Uniunii Europene. Asistenta rutiera, tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare intren si international

Flota noastra

Parcul nostru auto este compus din cele mai performante platforme de tractari auto existente.

Tractari Auto Constanta
MERCEDES SPRINTER
platforma
tractari nonstop
Tractari Auto Constanta
FIAT DUCATO
platforma
tractari auto
Tractari Auto Constanta
MERCEDES ATEGO
platforma
tractari constanta

Preturi.

Garantii.

Program tractari / program dispecerat?

Tractari auto Constanta
24/24 non stop
Dispecerat tractari
24/24 non stop

Despre noi.

Localizare.

3 Flota noastra
1675000km Distante parcurse
100% Clienti satisfacuti
450,600 Total tractari

tractari auto constanta

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Constanta si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.

Contact

scroll up