Dragos Transporting SRL

Despre noi

Date despre companie

Dragos Transporting a fost intintata in 2008 avand ca domeniu de activitate principal, transport rutier marfa. Compania a reusit ca intr-un timp scurt sa isi castige un renume al profesionalismului si al serviciilor de inalta calitate. Datorita solicitarilor din partea clientilor multumiti, Dragos Transporting a inceput sa ofere si servicii de tractari si transport auto.
Piata transporturilor si Dragos Transporting

Numarul autovehiculelor destinate tractarilor si transportului auto a crescut intr-un ritm alert in ultimii 20 de ani. Acest lucru a facut sa apara in piata un numar mare de companii care ofera acest tip de servicii.

Incepand cu anul 2008, evolutia pietei de tractari si transport auto si-a mai pierdut din avant, dar aparitia crizei a insemnat si un benetciu pentru clienti. Companiile care ofereau servicii de calitate scazuta au inceput sa se inchida, iar cele care ofereau reale avantaje clientilor s-au facut remarcate.Intr-o piata care a cunoscut perioade de instabilitate, compania Dragos Transporting s-a facut remarcata inca de la inceput si a reusit sa ajunga intr-o pozitie fruntasa in piata de transporturi si tractari.

Tractari auto Constanta - Dragos Trans
Descriere servicii

Dragos Transporting este pentru clientii sai mai mult decat un serviciu de tractare, oferind o gama larga de alte servicii. In caz de accident, Dragos Transporting pune la dispozitie:

 • Suport complet pentru tractare;
 • Transport autoturism;
 • Asistenta Rutiera Non Stop;
 • Depanare Auto;
 • Depozitarea masinii intr-un spatiu supravegheat non stop;
 • Reduceri in functie de numarul masinilor care urmeaza sa te tractate;
 • Transport cu taxiul pentru pasageri.

Echipa specializata Dragos Transporting, tracteaza si transporta:

 • Autoturisme;
 • Motociclete;
 • Utilaje;
 • Ambarcatiuni;
 • Orice alte masini pana in 3,5 tone.

Transportul se efectueaza in conditii sigure, rapid si etcient. Pentru aceasta compania noastra foloseste echipamente de ultima generatie si masini stabile ca: Fiat Ducato, Mercedes Atego, Mercedes Sprinter.

Toate bunurile supuse transportului de catre Dragos Transporting sunt asigurate pe toata durata drumului prin Polita CMR

Angajati

In prezent compania Dragos Transporting are 5 angajati. Toti acestia au inalte cunostinte de specialitate.

Dragos Transporting a pus din totdeauna accent atat pe calitatea serviciilor, a masinilor folosite dar si a modului de interactiune cu clientii. De aceea, toti angajatii Dragos Transporting colaboreaza la cel mai inalt nivel cu clientii, solutionand problemele intr-un mod profesionist si eficient.
Referinte

Colaborarile permanente cu companii mari ca ACR, Pointer, Omniasig, Asirom si multe altele, contrma calitatea serviciilor si profesionalismul cu care Dragos Transporting lucreaza.
Tarife practicate

Dragos Transporting ofera servicii complete si profesioniste, rapid si cu dedicatie totala pentru rezolvarea problemelor, toate acestea la un pret imbatabil pe piata de tractari si transporturi auto.

Detalii complete asupra preturilor se pot gasi aici.


TRACTARI AUTO CONSTANTA

 • Tractari auto non-stop;
 • Tractari auto pe platforma auto;
 • Tractari auto la preturi rezonabile;
 • Tractari auto in conditii de siguranta;
 • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
 • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
 • Transport auto, remorcari auto;
 • Tractari autoutilitare;

Tractari Auto Constanta

Tractari auto acoperire nationala

Suntem o companie de asistența rutieră cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european. Întreaga activitate este coordonată de centrul operațional și logistic din Constanta. Oferim și prestam servicii de asistență rutieră si tractari auto pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice.

TRACTARI AUTO ACOPERIRE NATIONALA

De ce este bine sa apelezi la noi?

Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Pe de alta parte, AR-24 Asistenta va sta la dispozitie cu servicii de tractari auto in regim non-stop, oricand si oriunde in Romania si in tara, dar si in strainatate. Alaturi de noi, veti avea intotdeauna siguranta ca autoturismul sau vehiculul dumneavoastra va fi tractat din orice colt al tarii pana unde doriti dumneavoastra cu platforme de transport performante.

Nu in ultimul rand, un avantaj extrem de important este constituit de faptul ca AR-24 Asistenta se deschide in fata nevoilor dumneavoastra, propunandu-va servicii personalizate de tractari auto in Constanta si nu numai. Astfel, puteti beneficia de servicii de tractari auto, depanari, parcari sau asistenta rutiera oriunde in Romania, la cele mai mici tarife din piata. AR-24 - Oriunde, oricand cu placere!

+40 (769) 606.194

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

DISPECERAT NONSTOP

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop.

PESTE 19 ANI EXPERIENTA

Puteti lasa masina dumnevoastra pe mana soferilor nostri in conditii de incredere totala. Experienta personalului nostru se masoara in zeci de mii de kilometri rulati in tara si in strainatate.

INTERVENȚIE RAPIDĂ

Imediat cum primim apelul, ne punem în mișcare să ajungem la dumneavoastră in maxim 30 min.

PERFORMANȚĂ

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

ASIGURARE CMR

Sunteti pe deplin asigurati in cazul unui accident produs de noi.

SERVICII EXCELENTE

Suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne si bucura-te de serviciile oferite de echipa noastra.

Contacteaza-ne