TRACTARI AUTO CONSTANTA

Portofoliu - Interventii Efectuate, Tractari, Transport pe Platforma Intern si International

Tractari Autoturisme cu Roti Blocate

Situatie destul de des intalnita in ultima vreme in principal datorita franelor de mana cu control electronic. O alta cauza comuna a defectiunilor de acest tip este blocarea rotilor cauzata de defectiunea rulmentilor, dar se poate intampla si din cauza sistemului de directie, ABS, ESP si alte sisteme de siguranta cu control electronic.

Avand in vedere ca este destul de dificila manevrarea masini atunci cand rotile sunt blocate, iar fortarea poate rezulta in alte defectiuni nedorite, in aceste situatii solutia cea mai sigura si rapida este tractarea la o unitate de service folosind autospeciala cu furca telescopica.

In cazul in care sunt probleme la mai multe roti, atat in fata cat si in spate, atunci folosim rotile ajutatoare, practic suspendam autovehiculul pe roti si apoi tractam. Operatiunea decurge rapid, 10-20 min in majoritatea cazurilor. 

 

Transport Masini de Lux la Service, Reprezentanta in Tara si Strainatate

Efectuam cu entuziasm transporturi pe platforma in tara si strainatate pentru masini de lux.

 • Transport la reprezentanta
 • Transport auto la revizii
 • Transport pe platforma la vopsitorie
 • Transport pe platforma de la vanzator la cumparator

Asemeni tuturor transporturilor pe platforma pe care le efectuam, incarcatura beneficiaza de asigurare integrala si garantia noastra de livrare in conditii de maxima grija si siguranta.

 

Tractare, Recuperare  Intern si International

Datorita dotarilor pe care le detine putem oferii cele mai avantajoase solutii - rapiditate si costeficienta -  atat in tara cat si in strainatate:

 • Ati avut accident cu masina dvs intr – o tara straina ?
 • Masina  dvs a ramas in pana si nu doriti sa efectuati reparatia in strainate ?
 • Doriti ca masina dvs sa ajunga la destinatie si sa va continuati munca ?

Noi va putem transporta masin dvs din Romania catre tara dorita si sa va aducem acasa pe cea defecta sau avariata !

 

Recuperam, chiar si din offroad daca este nevoie, si tractam la punctul dorit de client.

In cazul unor situatii critice, sau mai complicate, intervenim cu doua autospeciale simultan, inclusiv cu automacare de pana la 40 tone echipat cu brat hidraulic care se poate telescopa de 2 ori. Indiferent de tipul sau starea camionului acesta se poate ridica si transporta.

Intervenim pentru:

 • Degajarea carosabilului la locul accidentului
 • Ridicare masini avariate
 • Recuperare autoturisme si autocamioane
 • Transportul la adresa ceruta de client pe platforma sau cu furca telescopica
 • Debarcare masini avariate

La cerere, realizam fotografii cu masinile sau camioanele avariate, locul accidentului si pe toata durata recuperarii. Societatile de asigurari sau clientul final sa inteleaga in mod explicit dinamica accidentului ori cauzele ce au condus la avariere. Trimitem fotografiile cu camioanele sau autovehiculele avariate firmei de asigurari sau proprietarului la adresa de e-mail indicata.

 

Deblocare Portiere, Recuperare Chei Inchise

 • Chei Inchise, Blocate sau Uitate in Portbagaj

Se intampla uneori ca din neatentie sa resusim performanta de a ne inchide cheile de la masina in portbagaj sau chiar sa le lasam in contact, iar masina sa se blocheze singura.

Autoturismele care se inchid automat dupa un anumit interval de timp ne pot pacali de exemplu in cazul in care uitam cheile in portbagaj atunci cand descarcam cumparaturile.

 • Deblocare Portiere, Usi - Recuperare Chei Inchise

Nu trebuie sa va speriati, situatia nu este pe atat de grava pe cat pare, exista un set de scule specializate pentru operatiuni de recuperare chei si deblocare portiere blocate.

Apelati cu incredere si vom interveni profesionist in cel mai scurt timp posibil pentru a recupera cheia fara a afecta integritatea masinii.

 

Recuperare autovehicule Non Stop

Platformele sunt dotate cu comanda dubla a tuturor motoarelor, pentru ca persoana care actioneaza macaraua sa poata supraveghea din apropiere operatia de recuperare. In plus, autospeciala este dotata cu reflectoare puternice de lucru pentru noapte precum si instalatii de avertizare, dispune de legaturi electrice si pneumatice pentru vehiculul tractat, chiar daca instalatia acestuia nu mai este functionabila.

PARTENERII NOSTRI

SERVICII EXCELENTE

Suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne si bucura-te de serviciile oferite de echipa noastra.

Contacteaza-ne