TRACTARI AUTO CONSTANTA

Câteva motive pentru care acumulatorul mașinii se descarcă foarte repede

Una dintre principalele probleme pe care anotimpul rece le scoate la iveal─â este func╚Ťionarea problematic─â pentru acumulatorul ma╚Öinii. Dac─â acesta se consum─â dup─â doar câteva zile de sta╚Ťionare sau porne╚Öte foarte greu motorul ma╚Öinii este clar c─â exist─â probleme. Mai jos v─â prezent─âm câteva dintre ele, pe care este foarte bine s─â le ai în vedere pentru ca ma╚Öina s─â porneasc─â atunci când ai nevoie de ea.

Principalul motiv pentru care un acumulator auto nu mai func╚Ťionez─â cum trebuie este durata sa de utilizare. Dup─â circa 4-5 ani acumulatorul poate fi deja considerat ca unul vechi, care nu mai are mult timp de func╚Ťionare. Este bine de ╚Ötiut ╚Öi faptul c─â niciun acumulator nu este identic cu altul, chiar dac─â sunt aceea╚Öi marc─â ╚Öi model, astfel încât compara╚Ťia direct─â de via╚Ť─â nu este una corect─â. Ma╚Öina pe care se monteaz─â acumulatorul, mediu, temperaturile, ciclul de porniri, durata pe care se circul─â regulat schimb─â radical timpul efectiv în care un acumulator func╚Ťionez─â corect. A╚Öadar, dac─â acumulatorul este mai vechi de 4 ani ╚Öi se apropie anotimpul rece trebuie s─â ai în vedere c─â acesta trebuie schimbat.

O alt─â cauz─â pentru care un acumulator nu reu╚Öe╚Öte s─â porneasc─â ma╚Öina dup─â un timp de sta╚Ťionare este dat de consumatorii ce necesit─â curect atunci când ma╚Öina sta╚Ťioneaz─â. În mod normal, asta nu trebuie s─â se întâmple la o ma╚Öin─â f─âr─â modific─âri din fabric─â, decât în cazul în care exist─â un scurt circuit în sistemul electric. Al╚Ťi consumatori nedori╚Ťi pot s─â apar─â de la accesoriile suplimenatare montate pe ma╚Öin─â, precum alarmele sau instala╚Ťiile de sonorizare. Chiar dac─â acestea au func╚Ťionat ani de zile corect, umiditatea ╚Öi uzura pot produce în timp un scurt circuit în segmentul electric suplimentar. Ace╚Öti consumatori sunt destul de dificil de detectat ╚Öi necesit─â inevestiga╚Ťii am─ânun╚Ťite din partea unui specialist. Dac─â problema nu este rezolvat─â, acumulatorul se va desc─ârca rapid de fiecare dat─â când ma╚Öina este oprit─â, iar uzura acumulatorului va cre╚Öte datorit─â ciclurilor repetate de înc─ârcare la care este supus.

Acumulatorul ma╚Öinii – circul─â regulat cu ma╚Öina ╚Öi cur─â╚Ť─â bornele

Dac─â un acumulator este montat pe o ma╚Öin─â cu care nu se circul─â pentru intervale lungi de timp, reac╚Ťiile chimice din interiorul s─âu îl vor degrada. Altfel spus, cu cât starea desc─ârc─ârii este mai mare, cu atât uzura se amplific─â. Este bine ca m─âcar la fiecare dou─â s─âpt─âmâni s─â porne╚Öti ma╚Öina pentru a revitaliza acumulatorul.

Chiar dac─â pare pu╚Ťin probabil, un acumulatorul se poate uza excesiv sau consuma între dou─â porniri din cauza bornelor corodate, care nu permit trecerea curentului ╚Öi reîncarcarea acumulatorului în mers. În astfel de cazuri acumulatorul nu reu╚Öe╚Öete s─â se reîncarce, chiar dac─â distan╚Ťa parcurs─â este mare. Este bine s─â cure╚Ťi regulat bornele cu o bucat─â de glaspapir fin sau cu o perie de sârm─â.

De re╚Ťinut – la temperaturi sc─âzute acumulatorul este mult mai pu╚Ťin eficient, ceea ce necesit─â o aten╚Ťie special─â dac─â vrei s─â îl protejezi. Evit─â s─â conduci pe distan╚Ťe scurte, cu mul╚Ťi consumatori electrici porni╚Ťi.

 

[sursa]


TRACTARI AUTO CONSTANTA

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare;

Tractari Auto Constanta

Tractari auto acoperire nationala

Suntem o companie de asisten╚Ťa rutier─â cu acoperire na╚Ťionala ╚Öi interna╚Ťional─â, pe ├«ntreg spa╚Ťiul european. ├Äntreaga activitate este coordonat─â de centrul opera╚Ťional ╚Öi logistic din Constanta. Oferim ╚Öi prestam servicii de asisten╚Ť─â rutier─â si tractari auto pentru toate categoriile de autovehicule apar╚Ťin├ónd persoanelor fizice ╚Öi juridice.

TRACTARI AUTO ACOPERIRE NATIONALA

De ce este bine sa apelezi la noi?

Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Pe de alta parte, AR-24 Asistenta va sta la dispozitie cu servicii de tractari auto in regim non-stop, oricand si oriunde in Romania si in tara, dar si in strainatate. Alaturi de noi, veti avea intotdeauna siguranta ca autoturismul sau vehiculul dumneavoastra va fi tractat din orice colt al tarii pana unde doriti dumneavoastra cu platforme de transport performante.

Nu in ultimul rand, un avantaj extrem de important este constituit de faptul ca AR-24 Asistenta se deschide in fata nevoilor dumneavoastra, propunandu-va servicii personalizate de tractari auto in Constanta si nu numai. Astfel, puteti beneficia de servicii de tractari auto, depanari, parcari sau asistenta rutiera oriunde in Romania, la cele mai mici tarife din piata. AR-24 - Oriunde, oricand cu placere!

+40 (769) 606.194

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto

DISPECERAT NONSTOP

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si dispecerat auto este non-stop.

PESTE 19 ANI EXPERIENTA

Puteti lasa masina dumnevoastra pe mana soferilor nostri in conditii de incredere totala. Experienta personalului nostru se masoara in zeci de mii de kilometri rulati in tara si in strainatate.

INTERVENȚIE RAPIDĂ

Imediat cum primim apelul, ne punem în mișcare să ajungem la dumneavoastră in maxim 30 min.

PERFORMANȚĂ

Detinem autospeciale performante, care ne permit sa va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

ASIGURARE CMR

Sunteti pe deplin asigurati in cazul unui accident produs de noi.

SERVICII EXCELENTE

Suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

Contacteaza-ne si bucura-te de serviciile oferite de echipa noastra.

Contacteaza-ne